Catering

Zoek je een vegan cateraar? Ik zorg ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Een high tea, een diner voor 5 of 50 personen, een themafeest of gewoon een paar lekkere taarten voor je verjaardag? Alles is bespreekbaar. Hieronder een paar voorbeelden.

 

Taarten voor een verjaardagsfeest
Alles is bespreekbaar. 

Chocolade Frambozen
Appel met amandelcrème
Pompoen met gember

 

 

 

 

 

 

Vegan Barbecue

Op 7 juli 2019 caterde Veganza een barbecue ter gelegenheid van een verjaardag in de buurt van Alkmaar. 
Er waren veel stevige gerechten, o.a. seitan-sticks en vegan hamburgers.

 


Vuurol Pinksteren 2019

Op 9 en 10 juni 2019 stond Veganza met de foodtruck op het theaterfestival Vuurol. Vuurol vindt ieder jaar plaats met Pinksteren in de Lage Vuursche. Er zijn twee dagen lang veel voorstellingen, en natuurlijk is er ook catering. Bezoekers waren enthousiast over de lekkere vegan taartjes.
Volgend jaar staat Veganza er weer.

 

 

High Tea in Almere

Ter gelegenheid van een verjaardag organiseerde Veganza een high tea met onder andere: sandwiches pompoenhummus, chocolade-aardbeientaart en schoenen met verse abrikozenpuree

 

 

 

 

21 Dinner in Vreeland 

 Ten gelegenheid van een 21ste verjaardag maakte Veganza een feestelijk buffet in Caraïbische sferen met o.a. rode zomersoep met thijm en een tropische zoet-zure salade.

 

 

 

 

Parkpodium Breukelen 

In de zomer wordt in Breukelen een muzikale middag met life optredens verzorgd. Veganza was er op een middag met Syrische muziek en dus ook de hapjes hadden een touch van het Midden Oosten. 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: