Catering, workshops en advies

Catering, workshops en advies

Plantaardig eten is lekker, niet duur en niet moeilijk. En goed voor dier, mens en milieu. Met Veganza wil ik plantaardig eten in het zonnetje zetten. Wij bieden verschillende diensten aan: catering, advies, workshops, diners en sinds kort een vegan Bed en Breakfast.

Catering

Veganza zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Een high tea, een diner voor 5 of 50 personen, een themafeest of gewoon een paar lekkere taarten voor een verjaardag? Alles is bespreekbaar.

Workshops 

Wilt u wel eens vegan koken, maar weet u niet waar en hoe te beginnen?
En samen inspiratie opdoen tijdens een leuke interessante workshop, met informatie en lekker eten? Volg dan eens een workshop van Veganza. Binnenkort wordt een aantal workshops op deze website aangeboden.

Maar een workshop kan ook op maat.
U wilt bijvoorbeeld graag een workshops met een groep viend(in)en. Of u wilt zelf het onderwerp bepalen waar u mee aan de slag wilt, bijvoorbeeld

  • Hoe maak ik een lekker en gezond diner?
  • Hoe maak ik een borrelplank, snacks en broodbeleg zonder pakjes en potjes?
  • Taarten en koekjes bakken zonder zuivel en/of ei

Ook workshops voor kinderen zijn mogelijk. Daar heeft Veganza al ervaring mee. Het kan gaan over een onderwerp bv. Koken met plantjes: hoe doe ik dat. Maar ook een kookfeestje voor je verjaardag is mogelijk. Kinderen vinden dit heel leuk en het is ook nog leerzaam.

Tijd en plaats worden bekend gemaakt op de website of in overleg gekozen. Ook is er de mogelijkheid de workshop op een eigen locatie te geven.

Advies

Maar ook advies is mogelijk. Misschien werkt u in de horeca en wilt u uw klantenkring uitbreiden?  U kunt de menukaart ook interessant maken voor veganisten. Meer dan alleen weglaten van kaas en/of ei. Een gerecht in een vegan en niet-vegan versie aanbieden? Of een vegan gerecht toevoegen? In overleg stellen we een plan op om uw menu vegan-vriendelijk er te maken.

Interesse of vragen?
Heeft u belangstelling, een idee over een onderwerp waar u graag een workshop over zou willen hebben of heeft u vragen? Geef dit door via info@veganza.nl

Diners

Op Hoeve Veganza in Vlagtwedde ga ik diners organiseren waaraan 15-20 gasten kunnen deelnemen. Een gezellige avond waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van een heerlijk diner, bereid met biologische, seizoensgebonden en zoveel mogelijk regionale producten.

Hoeve Veganza Bed & Breakfast

Eeen nieuwe activiteit van Veganza is een Bed & Breakfast. Meer informatie vindt u op deze pagina

Meer info over datum waarop we opengaan, prijzen en manieren van boeken volgt op via deze site en via Veganzafood op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *