Advies, catering & workshops

Advies, catering & workshops

Catering

Zoek je een vegan cateraar? Veganza zorgt ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Een high tea, een diner voor 5 of 50 personen, een themafeest of gewoon een paar lekkere taarten voor je verjaardag? Alles is bespreekbaar. 


Advies

Veganza kan ook advies geven. Wilt u meer klanten in uw zaak? Het aantal gasten dat geheel plantaardig wil eten neemt toe. Met een paar kleine aanpassingen maakt u de menukaart ook interessant voor veganisten. Meer dan alleen weglaten van kaas en/of ei. Een gerecht in een vegan en niet-vegan versie aanbieden? Of een vegan gerecht toevoegen?
In overleg stellen we een plan op om uw menu vegan-vriendelijk er te maken.


Workshops 

Er komt steeds meer belangstelling voor plantaardig eten. De positieve impact van plantaardig(er) eten voor mens, dier en planeet is groot. Veganza wil mensen inspireren om vaker plantaardig te koken.  Je kunt een leuke interessante middag/ avond verwachten, met informatie en  lekker eten. Dat je eerst zelf moet maken natuurlijk!

Mogelijke onderwerpen

  • Hoe maak ik een lekker en gezond diner?
  • Hoe maak ik een borrelplank, snacks en broodbeleg zonder pakjes en potjes?
  • Taarten en koekjes bakken zonder zuivel en/of ei

Op maat

  • Bijv. een vriend(inn)en-workshop.
  • Onderwerp in overleg.

Voor kinderen

Ook een workshop voor kinderen (5-12) is mogelijk. Bijvoorbeeld:

  • Koken met plantjes: hoe doe ik dat.
  • Een kookfeestje voor je verjaardag.

Tijd en plaats

  • worden bekend gemaakt oop de website of in overleg gekozen. 
  • ook is er de mogelijkheid de workshop op je eigen locatie te geven.

Interesse of vragen?
Heb je belangstelling, onderwerpen waar je graag een workshop over zou willen hebben of heb je vragen? Geef je interesse, je inspirerende idee├źn of vragen aan via dit korte online formulier. Dan neem ik contact met je op. Ik ben benieuwd.

 


Diners

Veganza organiseert af en toe een vegan diner in Breukelen. Hou de website in de gaten voor nieuwe data.
De diners vinden plaats in  in het Atelier Buitengewoon in Breukelen, een vroegere peuterspeelzaal, nu een dagopvang voor mensen met een beperking.
U kunt mij ook benaderen als u deze lokatie wil gebruiken voor een eigen diner. Veganza regelt de lokatie en kookt in overleg met u. 

Wat kun je verwachten?
Een smakelijk  viergangen-verrassingsdiner met biologische, seizoensgebonden en zoveel mogelijk regionale ingredienten. Het diner is 100 % plantaardig. Vegan wijn, bier en fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *