Diners, Catering & Veganiseren

Diners, Catering & Veganiseren

Diners

Veganza organiseert maandelijks een vegan diner. Hou de website in de gaten voor nieuwe data.
De diners vinden plaats in  in het Atelier Buitengewoon in Breukelen, een vroegere peuterspeelzaal, nu een dagopvang voor mensen met een beperking.

Wat kun je verwachten?
Een smakelijk  viergangen-verrassingsdiner met biologische, seizoensgebonden en zoveel mogelijk regionale ingredienten. Het diner is 100 % plantaardig. Vegan wijn, bier en fris.
Start: 19.00, inloop vanaf 18.30. Kosten: € 30,00, exclusief drank. Pinnen is mogelijk.

Informatie omtrent parkeren etc. ontvang je na inschrijving. Benader mij als je meer informatie nodig hebt of speciale wensen


Catering

Zoek je een vegan cateraar? Ik zorg ervoor dat het jou en je gasten aan niets ontbreekt. Een high tea, een diner voor 5 of 50 personen, een themafeest of gewoon een paar lekkere taarten voor je verjaardag? Alles is bespreekbaar. Hieronder een paar voorbeelden.


Taarten voor een verjaardagsfeest

 

Al verschillende keren verzorgd. Alles bespreekbaar.

 


Vegan Barbecue

1. Een barbecue ter gelegenheid van een verjaardag in de buurt van Alkmaar. 
Er waren veel stevige gerechten, o.a. seitan-sticks en vegan hamburgers.
2. Op 3 juli 2020 een BBQ op een camping voor motorrijders.

 


Vuurol  2019

In 2019 stond Veganza met de foodtruck op het theaterfestival Vuurol. Vuurol vindt ieder jaar plaats met Pinksteren in de Lage Vuursche. Er zijn twee dagen lang veel voorstellingen, en natuurlijk is er ook catering. Bezoekers waren enthousiast over de lekkere vegan taartjes.

 


High Tea in Almere

Ter gelegenheid van een verjaardag organiseerde Veganza een high tea met onder andere: sandwiches pompoenhummus, chocolade-aardbeientaart en schoenen met verse abrikozenpuree

 

 


21 Diner in Vreeland 

  Ten gelegenheid van een 21ste verjaardag maakte Veganza een feestelijk buffet in Caraïbische sferen met o.a. rode zomersoep met thijm en een tropische zoet-zure salade.

 

 

 


Parkpodium Breukelen 

In de zomer wordt in Breukelen een muzikale middag met life optredens verzorgd. Veganza was er op een middag met Syrische muziek en dus ook de hapjes hadden een touch van het Midden Oosten. 

 

 

 

Veganiseren menukaart

Wilt u meer klanten in Uw zaak? Het aantal gasten dat geheel plantaardig wil eten neemt toe. Zorg dat U er klaar voor bent.

Met een paar kleine aanpassingen maakt u de menukaart ook interessant voor veganisten.
Een gerecht in een vegan en niet-vegan versie aanbieden? Of een vegan gerecht toevoegen?
In overleg stellen we een plan op om uw menu vegan-vriendelijk er te maken.

Geef een reactie