Catering, workshops & advies

Catering, workshops & advies

Plantaardig eten is lekker, niet duur en niet moeilijk. En goed voor dier, mens en milieu.
Met Veganza wil ik plantaardig eten in het zonnetje zetten. Wij bieden verschillende diensten aan: catering, advies, workshops, diners en sinds kort een vegan Bed en Breakfast.

Inhoudsopgave

Workshops 

Wilt je wel eens vegan koken, maar weet je niet waar en hoe te beginnen? En samen inspiratie opdoen tijdens een leuke interessante workshop, met informatie en lekker eten? Maximaal aantal deelnemers is acht.
Volg dan eens een workshop van Veganza.
Een paar mogelijkheden van workshops, die al succes hadden:

 1. Maak kennis met de vegan keuken.
  Hoe maak je een plantaardig roerei? Kun je taart bakken zonder ei?
 2. De vegan borrelplank
  Leer hoe je heerlijke hapjes en snacks maakt zonder dierlijke producten
 3. Taart en desserts
  In deze zoete workshop leer je de ins en outs van bakken zonder ei en zuivel
 4. De vegan keuken van het Midden-Oosten
  Humus, tabouleh en nog meer smakelijke gerechten.
 5. Wil je een workshop op maat of heb je zelf een bepaald thema in gedachten?  Je wil bijvoorbeeld een workshops met een groep viend(in)en. Of je wil zelf het onderwerp bepalen waar je mee aan de slag wilt. Neem contact op en we maken er samen iets moois van.

Ook workshops voor kinderen zijn mogelijk. Daar heeft Veganza al ervaring mee. Het kan gaan over een onderwerp bv. Koken met plantjes: hoe doe ik dat. Maar ook een kookfeestje voor je verjaardag is mogelijk. Kinderen vinden dit heel leuk en het is ook nog leerzaam.

Catering

Veganza zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Een high tea, een diner voor 5 of 50 personen, een themafeest of gewoon een paar lekkere taarten voor een verjaardag? Alles is bespreekbaar.

Diners

In Vlagtwedde ga ik diners organiseren waaraan 15-20 gasten kunnen deelnemen. Een gezellige avond waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van een heerlijk diner, bereid met biologische, seizoensgebonden en zoveel mogelijk regionale producten.

Advies

Maar ook advies is mogelijk. Misschien werkt u in de horeca en wilt u uw klantenkring uitbreiden?  U kunt de menukaart ook interessant maken voor veganisten. Meer dan alleen weglaten van kaas en/of ei. Een gerecht in een vegan en niet-vegan versie aanbieden? Of een vegan gerecht toevoegen? In overleg stellen we een plan op om uw menu vegan-vriendelijk er te maken.

Interesse of vragen?
Heeft u belangstelling, vragen of een idee over bijvoorbeeld een workshop over zou willen hebben of heeft u vragen? Geef dit door via info@veganza.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *