Veganza
  • Home
  • Vegan kaas
  • Advies, catering & workshops
  • Recepten
  • Vragen
  • Lees- en kijktips
  • Nieuwsbrief
  • Over mij & Contact
  • Fotogalerie
  • Log In
  • Search Icon

Veganza

100% plantaardig

no-waste Pesto

no-waste Pesto

Ingrediënten

  • loof van de radijs
  • knoflook
  • olijfolie
  • edelgistvlokken
  • peper en zout

 

Bereiding

  1. was het loof van de radijs en snij in stukken
  2. doe in de keukenmachine met
    • olijfolie (paar eetlepels)
    • handvol noten
    • edelgist (zie uitleg)
    • 1 teen knoflook (geperst)
    • peper en zout
  3. Laat de machine draaien tot je een grove structuur hebt (of langer als je fijne wil)
  4. Serveer met de radijsstamppot

Recente berichten

  • Veganza op de Lentemarkt
  • Vegan kazen
  • Lentediner Veganza 30 april

Abonneer u op deze site

Voer je e-mailadres je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archief

© 2022