Maaltijdsalade met nieuwe aardappeltjes en couscous

Maaltijdsalade met nieuwe aardappeltjes en couscous

Maaltijdsalade met nieuwe aardappeltjes en couscous
4 personen/bereiding 30 minuten

Ingredienten

  • 600 gram nieuwe aardappeltjes,schoongeboend en gehalveerd
  • 500 ml. groentebouillon
  • 250 gram couscous
  • 1 pakje Kipstuckjes ( de Vegetarische Slager)
  • 15 gram verse koriander,fijngehakt
  • 1 rode ui,fijngehakt
  • 1 doosje kastanjechampignons
  • 10/12 kerstomaatjes,gehalveerd

Bereiding

1. Verwarm de oven tot 200 graden
2. Hussel de aardappeltjes met 1 eetlepel olijfolie,leg ze in een braadslede en rooster 25/30
minuten.
3. Draai ze halverwege om en bak tot ze goudbruin en zacht zijn.
4. Breng ondertussen de groentebouillon aan de kook en doe de couscous en 1 eetlepel
olijfolie erbij.
5. Deksel erop,van het vuur af en 15 minuten laten staan.
6. Bak de Kipstuckjes even aan met de ui en de champignons ( in reepjes)
7. Neem de aardappelen uit de oven ,meng met de koriander,de kerstomaatjes en de
Kipstuckjes.
8. Voeg peper en zout toe.
9. Roer de couscous goed door,doe in een schaal samen met de overige ingredienten.