Veganza uitdaging januari 2023

Veganza uitdaging januari 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging.

De hele maand januari stond in het teken van de Veganza uitdaging.
Ik vroeg mensen of ze elke dag in januari een nieuwsbrief wilden ontvangen met vegan recepten, tips, leuke anekdotes en nog veel meer.

Bijna 100 mensen reageerden op deze uitnodiging en zij startten op 1 januari. Elke dag om 8 uur ontvingen zij een nieuwsbrief in hun inbox.

Er kwamen veel reacties op. Een paar voorbeelden: (Marijke) “Ik wil even mijn bewondering voor jou uiten: wat een fantastisch leuke berichten schrijf jij en wat weet je veel over eten! Ik eet sinds een jaar vegetarisch, maar vegan is nog even een brug te ver, alhoewel dat natuurlijk veel beter en logischer is. Wie weet in de toekomst……. Veel van je tips gebruik ik echter al wel, o.a. de notenburgers zijn een vondst.” en (Engelien) “Dankjewel voor de recepten. Ik ben anders tegen vegan eten aan gaan kijken. Een aantal recepten zijn beslist blijvertjes. Ik vond het superleuk iedere dag weer een recept in de mail te krijgen”.

Ik kijk zelf ook met veel plezier terug op een inspirerende maand .

De komende tijd zal ik regelmatig recepten etc. uit de nieuwsbrief publiceren op de website. Hier drie paar voorbeelden (klik om het voorbeeld te zien): 1 januari, 12 januari, 27 januari

Veganza zal dit jaar regelmatig vergelijkbare uitdagingen organiseren. Wil jij een volgende keer ook meedoen?
Stuur me dan een mail en ik zet je op de lijst.

One thought on “Veganza uitdaging januari 2023

Comments are closed.

Comments are closed.