B&B Hoeve Veganza

B&B Hoeve Veganza

We hopen u spoedig te verwelkomen in de vegan B&B Hoeve Veganza, de eerste vegan B&B in de provincie Groningen in de prachtige gemeente Westerwolde.
We zijn in augustus 2023 verhuisd naar Vlagtwedde en zijn druk bezig om de B&B aan te passen aan de wensen van nu.  Foto’s komen binnenkort beschikbaar. Als u nu al interesse heeft en op de hoogte gehouden wil worden stuur dan een bericht aan info@veganza.nl

We starten met de verhuur van vier B&B kamers in het hoofdgebouw met in elke kamer twee bedden en met een eigen badkamer. Deze kamers worden verhuurd via bedandbreakfast.nl. Komt binnenkort online. 
Daarnaast kunt u een huisje in het groen huren. Rust, ruimte en vanaf de veranda is er vrij uitzicht over het veld. Dit huisje heeft twee slaapkamers, een met twee bedden en een met een los bed en een stapelbed. Een kinderstoel is kosteloos beschikbaar. Naast het woongedeelte, met volledig ingerichte open keuken (met 4pits gasfornuis en magnetron) een gemoderniseerde badkamer met toilet, douche en wastafel. 
U kunt uw eten zelf bereiden in het huisje. Er is ook een mogelijkheid dat wij een lekker vegan ontbijt of lunchpakket voor u maken (tegen bijbetaling). Als u zelf kookt, vragen wij u, vanwege het vegan-karakter van Hoeve Veganza, geen vlees of vis of andere dierlijke producten te bereiden. In het huisje vindt u allerlei informatie omtrent plantaardig eten. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Dit huisje zal worden verhuurd via natuurhuisje.nl. Komt binnenkort online

Buiten zijn er op het terrein speelmogelijkheden voor kinderen zoals een boomhut en schommels. 

Het huisje ligt in het hart van Westerwolde met bezienswaardigheden als de vesting Bourtange, het klooster van Ter Apel en de burcht van Wedde op fietsafstand. Het dal van de Ruiten Aa is op minder dan 100 meter van het huisje gelegen. Er zijn in de omgeving veel prachtige fiets- en wandelroutes. Het beschermde dorpsgezicht Smeerling, op loopafstand, met bijbehorende Gasterij is ook het bezoeken waard.

Vlagtwedde beschikt over voorzieningen zoals supermarkt, drogist, bakker, Blokker, fietsenmaker, een wekelijkse markt (vrijdagmiddag vanaf 13 uur) en enkele restaurants.