Veganza
  • Home
  • Vegan kaas
  • Advies, catering & workshops
  • Recepten
  • Vragen
  • Lees- en kijktips
  • Nieuwsbrief
  • Over mij & Contact
  • Fotogalerie
  • Log In
  • Search Icon

Veganza

100% plantaardig

Citroen-vijgencreme met cranberrysaus en munt

Citroen-vijgencreme met cranberrysaus en munt

Citroen-vijgencreme met cranberrysaus en munt

Ingrediënten

  • 1000 ml. kokosyoghurt
  • sap en zest van 2 citroenen
  • 4 eetl. citroenschil
  • 10 gedroogde vijgen
  • Kokosrasp

Bereiding 

  1. Week de vijgen 15 min. in sinaasappelsap. Snij in stukjes.
  2. Doe alle ingredienten ( behalve de citroenschil , de nootjes en de kokosrasp) in een blender .
  3. Hak de nootjes en voeg ze bij de creme.
  4. Zet in koelkast
  5. Schep voor het serveren de creme in schaaltjes,doe er een beetje cranberrysaus op en garneer met munt en wat kokosrasp

Recente berichten

  • Veganza op de Lentemarkt
  • Vegan kazen
  • Lentediner Veganza 30 april

Abonneer u op deze site

Voer je e-mailadres je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Archief

© 2022