Diner 21 augustus
Op 21 augustus was er een diner van Veganza, deze keer met als thema Limburg.
Op het menu stond als Amuse Zwartbrood (voor niet Limburgers: roggebrood) met kaas en stroop, als voorgerecht een Kauw sjottel (Limburgse aardappelsalade), daarna een Limburgse mosterdsoep. Het hoofdgerecht was de vegan variant van Zoervleisj met rijst en groenten.
Aansluitend op het thema hadden we ook Limburgse wijn van het Langoed Overst in Voerendaal: Müller Thurgau 2018 en Dornfelder 2018.
De aanwezigen waren zeer te spreken over het eten en drinken, en ook over de toelichting die Yvonne (het eten) en Jeroen (de wijn) gaven. De sfeer was geweldig. Met dank aan alle aanwezigen.
Het volgende diner van Veganza is nog niet gepland. Kijk regelmatig op deze website voor updates.
Je kan hieronder een reactie of commentaar geven. Wordt op prijs gesteld.