Veganza-diner 11 juli, een terugblik

Veganza-diner 11 juli, een terugblik


Veganza organiseert maandelijks een diner in Breukelen. De laatste was op 11 juli met, vanwege de RIVM-regels, 15 mensen op gepaste afstand (klik om foto’s groter te zien).

Het thema was Europa. Het was deze keer een 4-gangendiner. De gasten kregen o.a. een salade met quinoa van een lokaal Nederlands bedrijf, een uitgebreide ratatouille en een choco-mousse met rood zomerfruit. Bij elk gerecht vertelde Yvonne iets over samenstelling en herkomst ervan. Tussen de bedrijven door gaf Harry Wels een praatje over de veranderende relatie tussen mens en dier in de samenleving. De aanwezigen krijgen het menu en de recepten binnenkort opgestuurd.

De volgende diners zijn gepland op 15 augustus (bijna vol) en 19 september Inschrijven voor een of meerdere diners kan via dit online formulier. De diners vinden altijd plaats in Atelier Buitengewoon, Griftenstein 1a | 3621 XJ Breukelen.

 

One thought on “Veganza-diner 11 juli, een terugblik

  1. Lieve Yvonne..Heerlijk europees bij je gegeten, heel leuk zo’n thema. De sfeer was goed. Het toetje was echt een toppertje. Liefs Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *